Close

Våra kompisar

Vi ser självklart våra hundar som familjemedlemmar och behandlar dom med samma respekt och kärlek som vi gör med alla i vår familj.

Vi månar mycket om våra hundars mentala motion så förutom långa promenader varje dag i både stad och skog, så aktiverar vi våra hundar genom att träna viltspår, nosework och rallylydnad. Självklart är det också mycket trix, bus och lek.
Att leka mycket med sin hund är det bästa man kan göra, det bygger och skapar en fin relation mellan människa och hund.

Vi vet och vi ser också på våra hundar att de är olika personligheter, det är något vi vill värna om. För hur mycket jag än kan försöka påverka min hund, genom en så bra uppväxt som möjligt, så ÄR de olika individer och har olika personligheter.
För oss är just det en av de saker vi värnar om när vi säljer en valp, att vi vet att hunden kommer bli älskad i sitt nya hem för just hur den än är!

Här nedan kan ni klicka på de olika bilderna för att läsa mer om de hundar som finns i vårt hem, i vår kennel, de hundar som har pensionerats och de hundar, vi med tårar i ögonen minns, då de inte längre är med oss här på jorden.

Damerna först:

Här under presenterar vi kennelns damer. De som just nu finns med på ett eller annat sätt i vår kennel och uppfödning, de pensionerade damerna och damerna vi minns.

Nu till herrarna:

Här under presenterar vi kennelns herrar. De som just nu finns med på ett eller annat sätt i vår kennel och uppfödning, de pensionerade herrarna och herrarna vi minns.