Close

Pussla

NamnDrömfångaren Jublande Fröja
Födelsedatum17e augusti 2020
MorDrömfångaren Mera Doralina (WW-15 C.I.B MultiCH Little Star de Trufas Negras x SEVCH Drömfångaren Timida Isadora)
FarDJrCH, Dansk Club JrCH, HUJrCH, HU Jr year winner-19 Ugly Duckling Sealed With A Kiss ( USCH CACH Aristos Rhett Butler x Holebaek's Pepsie)
FärgPeppar/Salt
KönTik
UrsprungslandSverige
UppfödareConny & Ulrika Claeson Månsson
TitlePussla
Comment Statusclosed
Ping Statusclosed
GUIDhttp://www.kenneldromfangaren.se/?post_type=dawg&p=207
Typedawg

 

Drömfångaren Jublande Fröja.

Den här lilla tjejen, “Pussla”, är från samma kull med samma förutsättningar som Drömfångaren Jazzande Fanta, “Lady”. Från början var jag övertygad om att “Lady”, den stora tiken av de två tikar som föddes var den självklara valpen att spara. Men ju mer tiden gick, ju svårare var det att välja….”Pussla” var en unik individ med sitt självständiga sätt – hon gick sina egna vägar och på valptestet vid 7 v ålder struntade hon högaktningsfullt i valptestaren och upptäckte, kröp, tuggade sig igenom det för henne, helt nya rummet.

Nyfiken på livet är hennes motto!

read more
close

När dagen kom att vi var tvungna att välja vilken tik som skulle få stanna i kenneln så var det svettigt. Både “Pussla” och “Lady” hade nu sina fördelar både utseendemässigt och mentalt…

Men då kom “Pusslas” ägare till vår räddning, Camilla och Johan Hindorf i Skåne, som redan har en hund från oss, “Yoda”, plus en svart/silver hane, sa lugnande – “även om vi inte är fodervärdar så får du leasa in henne om du vill det i framtiden, bara vi har en tätt kontakt så Pussla alltid trivs hos er..!” SÅ glada vi blev för det beskedet!

Så “Pussla” fick åka med sina bästa “föräldrar” hem och där kommer hon ha det underbart med sina “storebröder” och katten. Matte Camilla är instruktör på brukshundsklubben och sysslar med freestyle och heelwork to music med sina hundar.

Men covid19 har kommit emellan för både träningar och tävlingar men nu har det inretts ett tränings/trimrum på övervåningen i huset i Skåne så aktivering kommer “Pussla” få så det räcker.
Viltspårskurs har påbörjats i mars 2021 och vi håller tummarna för en ny viltspårschampion i kenneln framöver!

Vi är hur som helst övertygade om att “Pussla” kommer få ett roligt, aktivt liv i Skåne!